Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Μαντζουράνα ( Matjoram essential oil )


Μαντζουράνα ( Matjoram essential oil )

marjoramΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑ
Το αιθέριο έλαιο της μαντζουράνας (marjoram essential oil), αποστάζεται από τις ξηρές και ανθισμένες κορυφές του φυτού Origanum majorana της οικογένειας των Χειλανθών (Lamiaceae).

Έχει θερμαντικές και ανακουφιστικές ιδιότητες, χρήσιμο στη θεραπεία του στρες, της ανησυχίας και της αϋπνίας. Εφαρμόζεται επίσης σε περιπτώσεις ρευματισμών, ημικρανιών, μυϊκών πόνων, κακώσεων και πεπτικών προβλημάτων. Ανακουφίζει από τις ταλαιπωρίες που οφείλονται σε ακαθόριστα συναισθήματα, όπως θλίψη, μοναξιά και απόρριψη. Ενώ είναι ευεργετικό για τη βρογχίτιδα και το άσθμα.

Τα κύρια συστατικά του είναι σαμπινένιο (sabinene), λιναλοόλη (linalool), κιτράλη (citral), καρβακρόλη (carvacrol) και ευγενόλη (eugenol).

Έχει ένα πικάντικο και ζεστό άρωμα και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία και σε ομοιοπαθητικά φάρμακα λόγω των αντιβακτηριακών ιδιοτήτων, που εμφανίζουν.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...