Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Μανταρίνι ( Mandarine essential oil )


Μανταρίνι ( Mandarine essential oil )

mandarinΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
Το αιθέριο έλαιο του μανταρινιού (mandarine essential oil), προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη των καρπών του Citrus reticulata της οικογένειας των Ρυτοειδών (Rutaceae).

Έχει καταπραϋντικές , κατασταλτικές και χαλαρωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και των δερματικών κηλίδων. Είναι κατάλληλο επίσης για πεπτικές διαταραχές και για περιπτώσεις κατακράτησης υγρών, λιπαρού δέρματος, παχυσαρκίας, ακμής και δυσπεψίας.

Το αιθέριο έλαιο μανταρίνι, όπως και όλα τα έλαια εσπεριδοειδών, περιέχει λιμονένιο ως κύριο συστατικό του, αλλά και το α-πινένιο, μυρκένιο, γ-τερπινίνιο, σιτρονελαλη, λιναλοόλη, νεράλη, γερανιόλη, θυμόλη και καρβόνη.

Έχει ένα έντονο, γλυκό, δροσερό, χαρακτηριστικό άρωμα, που αποπνέει ευεξία. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις αντισηπτικές του ιδιότητες ανοίγουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στην αρωματοποιία και στην παραγωγή σαπουνιών.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...