Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Λιβάνι ( Olibanum res essential oil )


Λιβάνι ( Olibanum res essential oil )

olibanum_extractΛΙΒΑΝΙ
Το αιθέριο έλαιο λιβανιού (olibanum res essential oil), προέρχεται από απόσταξη της ρητίνης του φυτού Boswellia thurifera της οικογένειας Burseraceae.

Θεωρείται ότι εξισορροπεί και καταπραΰνει από τις νευρικές εντάσεις ενώ αναζωογονεί τον οργανισμό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Βοηθά στην αντιμετώπιση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Είναι πολύ καλό βοήθημα για τα άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη, μελαγχολία ή αισθήματα ενοχής, καθώς και για εκείνους που υποφέρουν από ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Τα περιστατικά των ατόμων έχουν δείξει μεγάλη ωφέλεια και θεραπεία σε περιπτώσεις συναισθηματικών και φυσικών τραυμάτων αλλά και σε βελτίωση της πνευματικής λειτουργίας στα προβλήματα μάθησης. Λέγεται ακόμα ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες σε περιπτώσεις αρθρίτιδας καθώς και σε ορμονικές διαταραχές. Χρησιμοποιείται σε λάδια προσώπου για την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Τα κύρια συστατικά του είναι τερπένια (thujene, sabinene, myrcene, caryophyllene, pinene, cymene,  limonene) και αλκοόλες (borneol).

Το αιθέριο έλαιο λιβάνι έχει πολυτελές ανατολίτικο άρωμα, που  αναζωογονεί. Χρησιμοποιείται πολύ σε λάδια σώματος και κρέμες προσώπου για ενυδάτωση, ανάπλαση και ελαστικότητα του δέρματος καθώς και εναντίων των ραγάδων και των ουλών. Στην αρωματοθεραπεία καίγεται σε καυστήρες ελαίου για εξαγνισμό και καθαρισμό χώρου από αρνητική ενέργεια καθώς και για αυτοσυγκέντρωση - διαλογισμό.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...