Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Λεμονόχορτο ( Lemongrass essential oil )


Λεμονόχορτο ( Lemongrass essential oil )

lemongrassΛεμονόχορτο Το αιθέριο έλαιο του λεμονόχορτου (lemongrass essential oil), προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού Cymbopogon Citratus, της οικογένειας των Ποωειδών (Poaceae).

Το αιθέριο έλαιο, εμφανίζει ισχυρές αντιμικροβιακές, αντιβακτηρικές και αντισηπτικές ιδιότητες ενώ δρα αποτελεσματικά κατά των μυκήτων. Επίσης είναι καλό εντομοαπωθητικό, αποσμητικό, χαλαρωτικό των μυών, ενισχυτικό του κυκλοφορικού, αγχολυτικό και αντιμυκητιακό. Είναι χρήσιμο στην καταπολέμηση του πυρετού, της κατάθλιψης, νευρικών προβλημάτων, μυϊκών πόνων, ρευματισμών, πεπτικών προβλημάτων, δερματικών ερεθισμών και πονοκεφάλων. Το αιθέριο έλαιο του λεμονόχορτου επίσης διατηρεί τα κατοικίδιά μας καθαρά από ψύλλους και τσιμπούρια.

Τα κυριότερα συστατικά του είναι η κιτράλη και η γερανιάλη. Το πρώτο ευθύνεται για τη μυρωδιά του φυτού.

Λόγω της ισχυρής και ευχάριστης οσμής (λεμονάτο άρωμα) χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία και στην παραγωγή σαπουνιών, ποτών, αποσμητικών και αρωμάτων.  Χρησιμοποιείται επίσης σαν απωθητικό εντόμων και παρασιτοκτόνο.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...