Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Λεμόνι λάϊμ ( Lemon lime essential oil )


Λεμόνι λάϊμ ( Lemon lime essential oil )

limeΛΕΜΟΝΙ ΛΑΪΜ
Το αιθέριο έλαιο του μοσχολέμονου (lemon lime essential oil), προέρχεται από το φλοιό των καρπών ή από τα φύλλα και τους βλαστούς ή από τα άνθη του Citrus aurantifolia της οικογένειας των Ρυτοειδών (Rutaceae).

Είναι δυνατό αιθέριο έλαιο, με απολυμαντικές, και βακτηριοστατικές ικανότητες. Χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της κατάθλιψης και ταυτόχρονα αναζωογονεί και τονώνει τον οργανισμό. Είναι ευεργετικό για το ανοσοποιητικό σύστημα και ανακουφίζει τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων.

Τα βασικά συστατικά του αιθέριου ελαίου είναι το λεμονένιο (limonene), η κιτράλη (citral), το καμφένιο (camphene) και η λιναλοόλη (linalool). Ουσίες γνωστές για τις αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητες τους.

Το άρωμα του είναι γλυκό και δροσερό και χρησιμοποιείται σε ανδρικά αρώματα και στην αρωματοθεραπεία δημιουργώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ακόμα χρησιμοποιείται σε κρέμες και λοσιόν για λιπαρά δέρματα και για την καταπολέμηση της ακμής.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...