Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Λεμόνι ( Lemon essential oil )


Λεμόνι ( Lemon essential oil )

lemonΛΕΜΟΝΙ
Το αιθέριο έλαιο του λεμονιού (lemon essential oil), προέρχεται από το φλοιό των καρπών ή από τα φύλλα και τους βλαστούς ή από τα άνθη του Citrus limon της οικογένειας των Ρυτοειδών (Rutaceae).

Το αιθέριο έλαιο του λεμονιού είναι στυπτικό, αποτοξινωτικό, εφιδρωτικό, διουρητικό, αιμοστατικό, εντομοκτόνο και έχει επίσης αναζωογονητικές ιδιότητες. Είναι κατάλληλο σε πεπτικά προβλήματα, στην υπέρταση, φλεβίτιδα, μυρμηγκιές, λοιμώξεις, ρευματισμούς, αρθρίτιδα, έλλειψη ενέργειας, κόπωση, παχυσαρκία, υπερβολικό βάρος, κυτταρίτιδα, κουρασμένα και βαριά πόδια κατάθλιψη και άγχος. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να πέσει ο πυρετός, να ανακουφίσει από πονοκεφάλους και ημικρανίες, να καταπραΰνει το λαιμό από λοιμώξεις, βρογχίτιδα, άσθμα και γρίπη.

Έχει άρωμα ανάλογο του λεμονιού, όμως ο ανέπαφος καρπός του έχει χαρακτηριστική οσμή που οφείλεται στην παρουσία β-ιονόνης, που υπάρχει σε χαμηλή περιεκτικότητα στο φλοιό.

Τα κύρια συστατικά του είναι το β-πινένιο, λιμονένιο, λιναλοόλη, κιτράλη και το γ-τερπινένιο.

Λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων και το άρωμα του το οποίο είναι φρέσκο με ιδιαίτερη διεισδυτική ικανότητα, βρίσκει εφαρμογή στην αρωματοθεραπε
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...