Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Κυπαρίσσι ( Cypress essential oil )


Κυπαρίσσι ( Cypress essential oil )

cypress_oil_3ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ

Το αιθέριο έλαιο του κυπαρισσιού (cypress essential oil), προέρχεται από απόσταξη των βλαστών, των βελόνων αλλά και των καρπών του Cupressus Sempervirens της οικογένειας των Κυπαρισσοειδών (Cupressaceae).

Ανακουφίζει μυϊκές κράμπες, βοηθά στη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου και στη θεραπεία της αρθρίτιδας ενώ ανακουφίζει από ρευματικούς πόνους. Είναι επίσης ευεργετικό ως αγγειοσυσταλτικό, σε φλεβίτιδα και αιμορροΐδες.

Τα κύρια συστατικά του είναι η κεδρόλη, η σαβινόλη, το καρένιο και το πινένιο.

Το αιθέριο έλαιο έχει ξυλώδη, ελαφρά πικάντικη, αναζωογονητική και αρρενωπή μυρωδιά και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αγχολυτικό, ηρεμιστικό και αναζωογονητικό.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...