Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Κέδρος ( Cedar wood essential oil )


Κέδρος ( Cedar wood essential oil )

cedarΚΕΔΡΟΣ

Το αιθέριο έλαιο του κέδρου (cedar wood essential oil), λαμβάνεται με απόσταξη του ξύλου του κέδρου (Juniperus Virginiana) της οικογένειας των Κυπαρρισοειδών (Cupressaceae).

Ανακουφίζει τους μύες και βοηθάει το αναπνευστικό σύστημα. Διαθέτει αντισηπτικές, τονωτικές, αποχρεμπτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες ενώ χρησιμοποιείται στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αλλά και της πιτυρίδας. Επίσης είναι ευεργετικό για το ουροποιητικό σύστημα και τις κολπικές λοιμώξεις.

Τα δραστικά του συστατικά είναι η α και β κεδρίνη.
Το αιθέριο έλαιο του κέδρου έχει ξυλώδες και αρρενωπό άρωμα και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, σε καλλυντικά προσώπου και σε σαμπουάν για την περιποίηση κυρίως των ανδρών.Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...