Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Κατζεπούτ ( Cajeput essential oil )


Κατζεπούτ ( Cajeput essential oil )

cajeput melaleuca_leucadendron_flowersΚΑΤΖΕΠΟΥΤ

Το αιθέριο έλαιο του Λευκόδεντρου (cajeput essential oil), προέρχεται από τα φύλλα και το βλαστό του φυτού Melaleuca Cajuputi της οικογένειας των Μυρτοειδών (Myrtaceae).

Καθαρίζει το μυαλό και βοηθά στη συγκέντρωση αυξάνοντας την ικανότητα της αφομοίωσης.  Είναι κατάλληλο για την ανακούφιση αναπνευστικών παθήσεων, βήχα, ρινικές μολύνσεις και φαρυγγίτιδα.

Τα κύρια συστατικά του είναι α-πινένιο (a-pinene), β-πινένιο (β-pinene), α-τερπένιο (a-terpinene), λεμονένιο (limonene), κινεόλη (cineole) και λιναλοόλη (linaolool).

Το άρωμα του είναι γλυκό και έντονο και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία και την παρασκευή ομοιοπαθητικών φαρμάκων, για την καταπολέμηση παθήσεων του αναπνευστικού και του ουροποιητικού συστήματος. Ενδείκνυται για λιπαρές επιδερμίδες και πανάδες.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...