Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Κανέλλα ( Cinnamon essential oil )


Κανέλλα ( Cinnamon essential oil )

cinamon oilΚΑΝΕΛΑ

Το αιθέριο έλαιο της κανέλας (cinnamon essential oil), προέρχεται από απόσταξη του ατμού. Η επιστημονική ονομασία του φυτού είναι Cinnamomum Zeyfanicum της οικογένειας των Δαφνοειδών (Lauraceae).

Τονώνει το κυκλοφορικό, τη καρδιά και το νευρικό σύστημα ενώ μειώνει την πνευματική κόπωση και το στρες. Εμφανίζει αντισηπτικές, αντιμικροβιακές ιδιότητες λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φαινόλες και τερπένια. Είναι ιδανικό για τη θεραπεία της δυσπεψίας καθώς και για το κοιλιακό άλγος, που προκαλείται από τη διάρροια ενώ ανακουφίζει τον πόνους της εμμηνόρροιας και της εμμηνόπαυσης.

Τα κυριότερα συστατικά του αιθέριου ελαίου είναι κινναμαλδεΰδη, η κινναμωμική αλκοόλη και άλλες αρωματικές ουσίες.

Το αιθέριο έλαιο της κανέλας χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για το κρύωμα, την καταρροή, το βήχα, τους κολικούς, την εξάντληση και τους ρευματισμούς αλλά και στη μαγειρική για το άρωμα του.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...