Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Θυμάρι ( Thyme white essential oil )


Θυμάρι ( Thyme white essential oil )

thymeΘυμάρι Το αιθέριο έλαιο του θυμαριού (thyme white essential oil), προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων και των ανθών του Thymus vulgaris της οικογένειας των Χειλανθών (Lamiaceae).

Είναι ισχυρό τονωτικό αιθέριο έλαιο με θερμαντική δράση ικανό όπως λέγεται να απομακρύνει τους εφιάλτες, εξαγνίζει το χώρο και τονώνει το πνεύμα.

Τα κύρια συστατικά του είναι η βορνεόλη και η θυμόλη γνωστά για την αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή τους ικανότητα.

Είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό αιθέριο έλαιο και δεν συνίσταται για καλλυντικά. Εφαρμόζεται κυρίως στην οδοντιατρική και στην αρωματοθεραπεία για το κρύωμα, το βήχα, τις μεταδοτικές ασθένειες και τη βρογχίτιδα, για ανακούφιση μυϊκών πόνων ενώ λειτουργεί και ως ενισχυτικό της μνήμης και της συγκέντρωσης.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...