Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Ελάτου βελόνες ( Fir needles essential oil )


Ελάτου βελόνες ( Fir needles essential oil )

fir needleΒΕΛΟΝΕΣ ΕΛΑΤΟΥ

Το αιθέριο έλαιο της ελάτου (fir needles essential oil), προέρχεται από απόσταξη ατμού των βελόνων του φυτού Abies Sibirica της οικογένειας των Πευκοειδών (Pinaceae).

Έχει αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι ευεργετικό για τη βρογχίτιδα και το άσθμα λόγω των αποχρεμπτικών του ιδιοτήτων.

Έχει ένα αναζωογονητικό άρωμα και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία.

 

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...