Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Δενδρολίβανο ( Rosemary essential oil )


Δενδρολίβανο ( Rosemary essential oil )

rosemary_bushΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Το αιθέριο έλαιο του δεντρολίβανου (rosemary essential oil) προέρχεται από τα φύλλα του Rosmarinus officinalis της οικογένειας των Χειλανθών (Lamiaceae).

Υπάρχουν τρία είδη αιθέριου ελαίου, ανάλογα με τη χημική του σύσταση: Το καμφορούχο, που φύεται στην Ισπανία και στην Κροατία (rosemary camphor) με υψηλές τερπενικές κετόνες, το  cineol type με μεγαλύτερη ποσότητα κινεόλης, που φύεται στη Βόρεια Αφρική και το  verbenone type που φύεται στην Κορσική. 

Καταπολεμά την παχυσαρκία, την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα ενώ είναι κατάλληλο για την αποφυγή της τριχόπτωσης.

Τα κύρια  συστατικά του είναι η βορνεόλη, η κινεόλη και το πινένιο.

Χρησιμοποιείται στη σαπωνοποιία, στη παραγωγή καλλυντικών και στην αρωματοθεραπεία για τόνωση του νευρικού, κυκλοφορικού και λεμφικού συστήματος.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...