Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Δάφνη ( Laurel leaves essential oil )


Δάφνη ( Laurel leaves essential oil )

bay_leaf_pair443ΔΑΦΝΗ

Το αιθέριο έλαιο της δάφνης (laurel leaves essential oil), παράγεται με απόσταξη ατμού των φύλλων του φυτού Laurus nobilis της οικογένειας των Δαφνοειδών (Lauraceae).

Χρησιμοποιείται κατά της αρθρίτιδας, της αϋπνίας και της δερματίτιδας. Είναι κατάλληλο για μελανιές, πληγές, αιματώματα, ρευματισμούς ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη συγκέντρωση.

 Περιέχει κινεόλη, πινένια, κοστουνολίδη, ερμανθίνη, λαουρενβιολίδη, ρετικουλίνη, λαουρικό, παλμιτικό, ελαιϊκό οξύ, τανίνη, και λιναλοόλη.

Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία αλλά και στην παραγωγή εντομοαπωθητικών επειδή το άρωμα της είναι έντονο και έχει την ιδιότητα να απωθεί τα έντομα
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...