Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Γλυκάνισο ( Star anise essential oil )


Γλυκάνισο ( Star anise essential oil )

staraniseΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ

Το αιθέριο έλαιο του γλυκάνισου (star anise essential oil) λαμβάνεται με απόσταξη από τους σπόρους του φυτού Pimpinella anisum της οικογένειας των Σκιαδοφόρων (Umbelliferae).

Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι θεωρούσαν τον γλυκάνισο αφροδισιακό «συνουσίαν παρορμά» και πίστευαν ότι διατηρεί τη νεανικότητα και διώχνει τα κακά όνειρα όταν τοποθετηθεί κάτω από το μαξιλάρι τη νύχτα.

Το αιθέριο έλαιο συμβάλλει αποτελεσματικά στον καθαρισμό των αναπνευστικών οδών και την δύσπνοια. Χρησιμοποιείται κατά της βρογχίτιδας και ανακουφίζει από τους μυϊκούς και ρευματικούς πόνους. Έχει αντισπασμωδική δράση για τα νεύρα και τους μυς και δρα κατά της δυσπεψίας.

Το κυριότερο συστατικό του αιθέριου ελαίου είναι η ανηθόλη.

Χρησιμοποιείται στην παραγωγή αρωμάτων και στη ποτοποιία για την ξεχωριστή μυρωδιά.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...