Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Γκρεϊπ φρούτ ( Grapefruit essential oil )


Γκρεϊπ φρούτ ( Grapefruit essential oil )

grapefruit20pinkΓΚΡΕΙΠ ΦΡΟΥΤ

Το αιθέριο έλαιο του γκρέιπφρουτ (essential oil grapefruit), προέρχεται από τη φλούδα του φρούτου με επιστημονική ονομασία Citrus paradise, της οικογένειας των Ρυτοειδών (Rutaceae).

Βελτιώνει τη διάθεση και βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, καθώς και της πνευματικής και σωματικής κούρασης. Χρησιμοποιείται πολύ για την απώλεια βάρους, την κυτταρίτιδα και την κατακράτηση υγρών επειδή είναι πολύ δυνατό διεγερτικό και με έντονη αποτοξινωτική δράση. Έχει επίσης αντισηπτικές ιδιότητες και είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό του λιπαρού δέρματος με φραγμένους πόρους.

Το αιθέριο έλαιο εμφανίζει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C όπως και ο ίδιο ο καρπός. Η βιταμίνη αυτή είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση.

Έχει ευχάριστο φρέσκο άρωμα που δημιουργεί μια αίσθηση τόνωσης στο σώμα και χρησιμοποιείται για μασάζ ή για αρωματισμό χώρων βοηθώντας στην καταπολέμηση του άγχους και της συναισθηματικής φόρτισης.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...