Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Γεράνιο ( Geranium essential oil )


Γεράνιο ( Geranium essential oil )

geraniumΓΕΡΑΝΙΟ

Το αιθέριο έλαιο του γερανιού (geranium essential oil) λαμβάνεται με απόσταξη των ανθών, των φύλλων και των κοτσανιών των φυτών του γένους Πελαργόνιο (Pelargonium, Pelargonium graveolens) της οικογένειας των Γερανιοειδών (Geraniaceae).

Το αιθέριο έλαιο Γεράνι γνωστό ως το φυτό της Αφροδίτης συμβολίζει τη θηλυκότητα, τη διαίσθηση και τον αισθησιασμό. Επαναφέρει τη συναισθηματική ισορροπία, απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και το στρες.

Έχει αντικαταθλιπτικές, αντισηπτικές, και επουλωτικές ιδιότητες ενώ βοηθά και το σταμάτημα της αιμορραγίας. Ρυθμίζει το λεμφικό σύστημα και είναι αποτελεσματικό για τα προβλήματα περιόδου και εμμηνόπαυσης. Εξαιτίας των αντί-φλεγμονωδών ιδιοτήτων του, το γεράνι καταπραΰνει το δέρμα.

Τα κύρια συστατικά του είναι λιναλοόλη (linalool), λιμονένιο (limonene), γερανιόλη (geraniol) και Citronellol.

Το άρωμα του είναι φρέσκο ελαφρά κιτροειδές και πικάντικο και είναι κατάλληλο για την παρασκευή λαδιών προσώπου και σώματος, για μείγματα για μασάζ, για λάδια μπάνιου και για λουλουδένια μείγματα.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...