Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Βετιβέρια ( Vetiver essential oil )


Βετιβέρια ( Vetiver essential oil )


vetiveria_zizanioides0 ΒΕΤΙΒΕΡΙΑ

Το αιθέριο έλαιο της Βετιβέριας (Vetiver essential oil) προέρχεται από την απόσταξη των ριζών του φυτού Vetiveria Zizanoides της οικογένειας Poaceae.

Είναι ιδιαίτερα τονωτικό κατάλληλο για μυϊκούς πόνους και για την καλή κυκλοφορία του αίματος. Επίσης χρησιμοποιείται ως αντισηπτικό, κατασταλτικό, αντικαταθλιπτικό, κατά της χρόνιας κόπωσης αλλά και ως αφροδισιακό.

Τα συστατικά του αιθέριου ελαίου είναι αλκοόλες (isovalencenol, khusimol), κετόνες (vetivone) και εστέρες (vetiverol acetate).

Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται σαν πρώτη ύλη για την παρασκευή αρωμάτων.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...