Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Βάλσαμο ( Balsam peru essential oil )


Βάλσαμο ( Balsam peru essential oil )

peru balsamΒΑΛΣΑΜΟ

Το αιθέριο έλαιο βάλσαμο του Περού (Balsam peru essential oil) εξάγεται με απόσταξη ατμού από το δέντρο Myroxylon Pereirae της οικογένειας των Ψυχανθών (Fabaceae).

Χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό, ηρεμιστικό, αντισπασμωδικό ενώ βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Διεγείρει τους εξασθενημένους οργανισμούς και λειτουργεί καταπραϋντικά σε βρογχίτιδα, βήχα, άσθμα.

Τα κύρια συστατικά του εστέρες του κινναμωμικού και βενζοϊκού οξέος (κινναμωνικός βενζυλεστέρας, κινναμωμικός κινναμωμυλεστέρας, βενζοϊκός βενζυλεστέρας).

Είναι ένα βαθυκάστανο υγρό με άρωμα βανίλιας, που αποδίδεται στην βανιλίνη (vanillin) και την κουμαρίνη (coumarin)

Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, στη σαπωνοποιία και στα υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...