Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Αρκευθος καρποί ( Juniper berries essential oil )


Αρκευθος καρποί ( Juniper berries essential oil )

juniper-berries1ΑΡΚΕΥΘΟΣ

Το αιθέριο έλαιο του άρκευθου (juniper essential oil), λαμβάνεται με απόσταξη από τους ώριμους καρπούς, από τις βελόνες και τα ξύλα του θάμνου με επιστημονικό όνομα Juniperus (Juniperus Communis), της οικογένειας των Κυπαρισσοειδών (Cupressaceae).

Προωθεί την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και ενυδατώνει τα μαλλιά ενώ διαθέτει αντιρρευματικές, αντισπασμωδικές, διουρητικές, επουλωτικές και τονωτικές ιδιότητες. Το έλαιο του αρκεύθου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα στις περιπτώσεις της νευρικής έντασης και ανησυχίας αλλά και στην παχυσαρκία.

Τα κύρια συστατικά του είναι πινένιο (pinene) και τερπινεόλη (terpineol).

Είναι άχρωμο έως απαλό κίτρινο όταν βγαίνει από τον αποστακτήρα και με το χρόνο γίνεται σκουρότερο και παχύρρευστο. Το άρωμα του μοιάζει με αυτό του κυπαρισσιού αλλά είναι οξύτερο και πιπερίζει. Εφαρμόζεται στην αρωματοθεραπεία δυναμώνοντας τα νεύρα.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...