Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Ευκάλυπτος ( Eucalyptus essential oil )


Ευκάλυπτος ( Eucalyptus essential oil )

eucalyptus-leaf-bspΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ

Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου (eucalyptus essential oil), εξάγεται από τα φύλλα του φυτού Eucalyptus globulus της οικογένειας των Μυρτοειδών (Myrtaceae), με απόσταξη.

Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου είναι ισχυρό φυσικό αντισηπτικό και μπορεί να αποδειχτεί αποτελεσματικό σε πολλές βακτηριακές και ιογενείς προσβολές. Γενικά, δροσίζει το σώμα και είναι χρήσιμο στην εξασθένηση των πυρετών. Το έλαιο είναι διαφανές, μυρίζει σαν καμφορά, που απωθεί τα έντομα.

Τα κυριότερα συστατικά του είναι η κινεόλη και το πινένιο.

Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση και αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού, ενώ διεγείρει και τα εγκεφαλικά κύτταρα. Η αντισηπτική και αποσυμφορητική του δράση βοηθάει ακόμα στην αντιμετώπιση κρυολογημάτων άλλα και λοιμώξεων του λαιμού. Θεωρείται ακόμα αποτελεσματικό στη θεραπεία των καλόγερων, των σπυριών, των ψειρών του κεφαλιού και του απλού έρπη, με επιθέματα ή επαλείψει
ς.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...