Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Επεξεργασία Δικτάμου Μαλοτήρα καί βοτάνων Κρήτης > Θυμάρι εξτρα Κρήτης ( Thymus capitatus from Crete ) ( Thyme herb )


Θυμάρι εξτρα Κρήτης ( Thymus capitatus from Crete ) ( Thyme herb )

thymeΘυμάρι (Thymus capitatus) Φρυγανώδης, μικρός θάμνος, ύψους 0,10-0,30 μ., με σκληρά και όρθια κλαδιά. Τα φύλλα του είναι μικρά και σκληρά, τα δε άνθη ρόδινα, εμφανιζόμενα την άνοιξη μέχρι και τις αρχές του φθινοπώρου.
Είναι κοινότατο στην Ελλάδα. Θα τον συναντήσουμε σε χαμηλά υψόμετρα πάντοτε, σε άγονους, πετρώδεις και ξηρούς τόπους.
Το όνομα έχει τη ρίζα του στη λέξη θυμός, που πιθανόν σημαίνει δύναμη λόγω των ισχυρών ιδιοτήτων του φυτού, ή στη λέξη θύω (= θυσιάζω, προσφέρω).
Η φαρμακευτική του χρήση είναι γνωστή στους αρχαίους ιατρούς. Ο Θεόφραστος και ο Διοσκουρίδης το αναφέρουν ως θύμο.
Το θυμάρι χρησιμοποιείται για την άρτυση διαφόρων φαγητών. Θεωρείται επίσης άριστο μελιτογόνο και φαρμακευτικό φυτό. Το περίφημο θυμαρίσιο μέλι έχει ευχάριστα έντονο άρωμα χάρις στο θυμάρι.
Οι φαρμακευτικές ιδιότητες του θυμαριού οφείλονται στο θυμέλαιο, ένα αρωματικό αιθέριο έλαιο με ιδιότητες στυπτικές, τονωτικές, αντισπασμωδικές, αποχρεμπτικές, στομαχικές και αποσμητικές. Το θυμέλαιο παραλαμβάνεται από τις ανθισμένες κορυφές του φυτού με απόσταξη.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...