Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Γόμμες - Λιβάνια ( Gums ) > Καμφορά φυσική ( Camphor natura, Cinnamomum camphora ) )


Καμφορά φυσική ( Camphor natura, Cinnamomum camphora ) )

camphor1ΚΑΜΦΟΡΑ
Ανήκει στην οικογένεια των Δαφνοειδών (Lauraceae) και παραλαμβάνεται από το ξύλο του ιθαγενούς φυτού της Ταϊβάν Cinnamun camphora (Aγγλικά: Camphor tree, Γαλλικά: Camphrier, Ιταλικά: Canfora, Γερμανικά: Kampferbaum).

Είναι αειθαλές δένδρο, που φτάνει τα 20 με 30m. Τα φύλλα του είναι γυαλιστερά και τα άνθη του λευκά. Αναπτύσσεται σε αμμώδη και ξηρά εδάφη.

Η καμφορά είναι λευκή κρυσταλλική ουσία, που παραλαμβάνεται από τον κορμό και τις ξυλώδεις περιοχές του δένδρου.

Όλα τα τμήματα του φυτού περιέχουν πτητικά συστατικά, που δίνουν έντονο άρωμα (ευκαλύπτου). Χρησιμοποιείται στη Φαρμακευτική και την Αρωματοθεραπεία, διεγείροντας το κεντρικό νευρικό σύστημα. Έχει καταπραϋντική και τονωτική δράση. Ακόμα χρησιμοποιείται σαν εντομοκτόνο και συστατικό θυμιάματος.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...