Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φαρμακευτικά φυτά - Βότανα ( Medicinal plants ) > Ύδραστις ρίζωμα ( Hydrastis radix conc ) ( Golden seal root cut )


Ύδραστις ρίζωμα ( Hydrastis radix conc ) ( Golden seal root cut )

Ύδραστις (hydrastis Canadensis) Η Ύδραστις είναι φυτό της Βόρειας Αμερικής. Η ρίζα του έδινε μια κίτρινη ουσία , που χρησίμευε στη βαφική, ως εντομοαπωθητικό, αλλά και στην αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών, μωλώπων, πρηξιμάτων.
Το πολυετές αυτό φυτό που φθάνει τα 30 εκ. ύψος, είναι δυσεύρετο, καθώς δύσκολα καλλιεργείται, ενώ έχει μεγάλη ζήτηση. Έχει παχιά, ροζιασμένα, κίτρινα ριζώματα και παλαμοσχιδή φύλλα. Τα άνθη του μονήρη, πρασινωπά, χωρίς πέταλα και βγαίνουν στα τέλη της Άνοιξης ή στις αρχές καλοκαιριού. Οι καρποί του είναι κόκκινοι και μοιάζουν με μούρα αλλά δεν τρώγονται.
Τα ριζώματά του αποξηραίνονται και με αυτά παρασκευάζονται βάμματα, αφεψήματα και φάρμακα. Έχει αντιφλογιστικές, αντιβακτηριακές, αποσυμφορητικές ιδιότητες και βοηθά στην αντιμετώπιση των αιμορραγιών.
Προσοχή! Είναι  δηλητηριώδες σε μεγάλες δόσεις και ακατάλληλο για υπερτασικούς και τις εγκύους. Χρειάζεται συμβουλή γιατρού για την χρήση της.

Σημείωση: Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...