Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φαρμακευτικά φυτά - Βότανα ( Medicinal plants ) > Τριφύλλι κόκκινο άνθη ( Trifolii rubr flores tot ) ( Red Clover flowers whole )


Τριφύλλι κόκκινο άνθη ( Trifolii rubr flores tot ) ( Red Clover flowers whole )

Τριφύλλι (Trifolium pratense) Το κόκκινο τριφύλλι αποτελούσε από τους αρχαίους χρόνους συνηθισμένη ζωοτροφή, και το καλλιεργούσαν γι’ αυτό το σκοπό. Οι φαρμακευτικές του ιδιότητες δεν ήταν γνωστές, έως ότου οι άποικοι το εισήγαγαν στην Αμερική, όπου οι ιθαγενείς το χρησιμοποίησαν για τη θεραπεία καρκινικών όγκων και χρόνιων παθήσεων του δέρματος. Βοηθά στην εγκυμοσύνη και στον τοκετό και θεωρείται καθαριστικό του οργανισμού. Είναι διετές ή τριετές φυτό, που φτάνει τα 60 εκατοστά ύψος. Τα φύλλα έχουν τρία φυλλάρια και το χρώμα των ανθέων κυμαίνεται από ρόδινο-πορφυρό έως λευκό. Βρίσκεται σε άγρια κατάσταση σε υγρά λιβάδια, αλλά καλλιεργείται και ως ζωοτροφή. Στη βοτανοθεραπευτική χρησιμοποιούνται οι ανθοκορφές του. Τα άνθη του κόκκινου τριφυλλιού λαμβάνονται εσωτερικά, για την αντιμετώπιση παθήσεων του δέρματος, όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Εξωτερικά εφαρμόζονται σε πληγές, ερεθισμούς και εγκαύματα. Με το έκχυμά του αντιμετωπίζονταν παλαιότερα οι βρογχίτιδες. Λέγεται ότι έχει την ιδιότητα να εξισορροπεί το επίπεδο των σακχάρων του αίματος.

Σημείωση: Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...