Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φαρμακευτικά φυτά - Βότανα ( Medicinal plants ) > Λεβίστικο φυτό ( Levistici herba conc ) ( Lovage herb cut )


Λεβίστικο φυτό ( Levistici herba conc ) ( Lovage herb cut )

lovageΛεβίστικο (Levistici herba conc) Πολυετές φυτό της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Δεν έχει επιβεβαιωθεί, αν οι αρχαίοι γνώριζαν το φυτό αυτό. Το περιγραφόμενο από τον Πλίνιο Ligusticum δεν αναφέρεται στο εν λόγω φυτό, το δε Διγυστικόν του Διοσκουρίδη είναι εντελώς διάφορο απ’ αυτό.
Ο βλαστός του φτάνει σε ύψος τα 1-2 μέτρα και είναι κοίλος εσωτερικώς, γυαλιστερός και λείος. Έχει φύλλα πτεροσχιδή και άνθη κιτρινωπά, που εμφανίζονται στις αρχές του καλοκαιριού.
Η ρίζα του είναι φαρμακευτική με κύριες ιδιότητες τη διευκόλυνση της αποβολής των αερίων του πεπτικού συστήματος και την επούλωση των πληγών. Επίσης διουρητική και εμμηναγωγός. Χρήσιμη θεωρείται η ρίζα φυτών ηλικίας 3-4 ετών που συλλέγεται κατά το φθινόπωρο.

Σημείωση: Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...