Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φαρμακευτικά φυτά - Βότανα ( Medicinal plants ) > Κυνόροδο καρπών περιβλήματα ( Cynosbati sine semen fructus conc ) ( Rosehips w/o seeds cut )


Κυνόροδο καρπών περιβλήματα ( Cynosbati sine semen fructus conc ) ( Rosehips w/o seeds cut )

Κυνόροδο Αγκαθωτός θάμνος, αυτοφυόμενος στην Ελλάδα, γνωστός με τα ονόματα κυνορροδή, αρκοτριανταφυλλιά, αρκομουσχετιά. Το όνομα Rosa προέρχεται από το ελληνικό ρόδον. Ο Θεόφραστος το ονομάζει κυνόρροδον. Το ρόδον ήταν για τους αρχαίους το κατ’ εξοχήν άνθος του έρωτα, εξυμνήθηκε δε από πολλούς αρχαίους ποιητές. Σύμφωνα με σχετικό μύθο, το ρόδο ήταν στην αρχή λευκό, βάφτηκε δε με το αίμα της Αφροδίτης, η οποία, ενώ έσπευδε με γυμνά πόδια να σώσει τον Άδωνη από τα χέρια του Άρη, πάτησε ακανθοφόρο ροδή, την οποία έβαψε με αίμα. Έχει ύψος 1-3 μέτρα. Τα φύλλα της είναι σύνθετα, με 5-7 φυλλάρια λεία, πριονωτά και τα άνθη της ρόδινα ή λευκά, άοσμα που εμφανίζονται κατά το τέλος της άνοιξης και τις αρχές του καλοκαιριού. Οι πορτοκαλόχρωμοι καρποί της καθώς και τα άνθη χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην φαρμακευτική, λόγω των πολύτιμων ιδιοτήτων τους (στυπτικά, καθαρτικά, διουρητικά, καταπαρϋντικά).

Σημείωση: Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.
 
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...