Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φαρμακευτικά φυτά - Βότανα ( Medicinal plants ) > Καψέλλα φυτό ( Capsella bursa pastoris herba conc ) ( Shepherd's purse herb cut )


Καψέλλα φυτό ( Capsella bursa pastoris herba conc ) ( Shepherd's purse herb cut )

Καψέλλα (capsella busrsa- pastoris) Λέγεται και αγριοκαρδαμούδα. Το ζιζάνιο αυτό είναι ένα αξιόλογο βότανο, που επιπλέον βράζεται και τρώγεται σε σαλάτες.
Είναι διετές συνήθως  φυτό  με ανθοφόρο βλαστό που φθάνει τα 50 εκ. Τα πλούσια σε βιταμίνες Α,Β, και C φύλλα είναι ωοειδή και οδοντωτά, ενώ τα άνθη του λευκά και μικρά.
Οι καρποί της καψέλλας είναι πράσινοι τριγωνικοί, σαν πουγκιά μικρά.
Η καψέλλα περιέχει μια γλυκοζίδη, τη διοσμίνη που θρομβώνει το αίμα και χρησιμεύει στην αντιμετώπιση των αιμορραγιών, γι αυτό οι στρατιώτες στον Α παγκόσμιο πόλεμο την έβαζαν στις πληγές τους.
Το βότανο έχει επίσης διουρητικές ιδιότητες και συνιστάται στις κυστίτιδες και σε παθήσεις του δέρματος. Επειδή έχει στυπτικές ιδιότητες, είναι καλό και για την διάρροια.

Σημείωση: Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.
 
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...