Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φαρμακευτικά φυτά - Βότανα ( Medicinal plants ) > Αστράγαλος μεμβραν. ρίζα ( Astragalus membr radix conc ) ( Astragalus membr root cut )


Αστράγαλος μεμβραν. ρίζα ( Astragalus membr radix conc ) ( Astragalus membr root cut )

astragalus_membranaceus
 Αστράγαλος (Tragacanth) Πολυετής θάμνος που φύεται και στην Ελλάδα. Ο Θεόφραστος θεωρεί την Κρήτη, την Πελοπόννησο και την Περσία ως πατρίδες του. Έχει μακρυά, πυκνά τραχειά φύλλα-αγκάθια και τα άνθη του λευκά ή ρόδινα σχηματίζουν τσαμπιά.
Το φυτό περιέχει το Τραγακάνθιο κόμμι, μια ουσία με μαλακτικές και τονωτικές ιδιότητες, χρήσιμη στην φαρμακοποιία αλλά και στην ζαχαροπλαστική.

Σημείωση: Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...