Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φαρμακευτικά φυτά - Βότανα ( Medicinal plants ) > Αμυγδαλιά φλοιός ( Amygdalae dulc cortex conc ) ( Almond tree bark cut )


Αμυγδαλιά φλοιός ( Amygdalae dulc cortex conc ) ( Almond tree bark cut )

almond tree  Αμυγδαλιά (Amygdalus L.) Δένδρο αυτοφυόμενο σε όλα τα κράτη των παραμεσογείων χωρών της Ευρώπης και της Αφρικής αλλά και στην Ασία. Καλλιεργείται κυρίως για τους καρπούς της που τρώγονται νωποί ή αποξηραμένοι. Τα αμύγδαλα διακρίνονται σε αφράτα και σκληρά σε γλυκά ή πικρά. Η ψίχα των αμυγδάλων, γλυκών και πικρών περιέχει αμυγδαλέλαιο που χρησιμοποιείται ευρέως στην φαρμακοποιία, την αρωματοποιία και την ζαχαροπλαστική. Το πικραμυγδαλέλαιο περιέχει υδροκυανικό οξύ και χρησιμοποιείται στην φαρμακευτική και την αρωματοποιία. Φαρμακευτικές ιδιότητες έχουν και τα φρέσκα φύλλα και ο δεύτερος φλοιός της γλυκειάς αμυγδαλιάς.
Της αποδίδονται ευργετικές ιδιότητες σε περιπτώσεις γαστρίτιδας, ναυτίας, τριχόπτωσης, φακίδων.

Σημείωση: Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...