Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φαρμακευτικά φυτά - Βότανα ( Medicinal plants ) > Μελίλωτος φυτό ( Melilotus offic herba conc ) ( Melilot yellow herb cut )


Μελίλωτος φυτό ( Melilotus offic herba conc ) ( Melilot yellow herb cut )

Μελίλωτος (Melilotus offic) Απαντάται αυτοφυής σε λιβάδια και καλλιεργημένους αγρούς σε όλη την Ελλάδα, είναι δε γνωστός με το όνομα νυχάκι. Η ονομασία προέρχεται από τις λέξεις μέλι και λωτός και τούτο διότι λόγω της ευχάριστης μυρωδιάς είναι αρεστό στις μέλισσες. Ήδη από ον 2ο π.Χ. αιώνα ο Nicander το αναφέρει ως Melilotus καθώς επίσης ο Διοσκουρίδης και ο Πλίνιος.
Φυτό ετήσιο ή διετές, με φύλλα σύνθετα (τρίφυλλα) και άνθη κίτρινα ή λευκά, εμφανιζόμενα αρχές καλοκαιριού ή το φθινόπωρο.
Φαρμακευτικές ιδιότητες έχουν οι ανθισμένες κορυφές του, που συλλέγονται κατά το θέρος, όταν δεν έχει προχωρήσει πολύ η άνθηση, ξηραίνονται σε σκιερό μέρος και χρησιμοποιούνται σαν φάρμακο καταπραϋντικό, αντισπασμωδικό και στυπτικό.

Σημείωση: Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...