Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Μπαχαρικά ( Spices ) > Βανιλλίνη κρυσταλλική Κίνας ( Vanillin powder )


Βανιλλίνη κρυσταλλική Κίνας ( Vanillin powder )

Βανιλίνη
Αρχικά, οι καρποί της βανίλιας από τους Αζτέκους ήταν εκείνοι που χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν την χαρακτηριστική γλυκιά γεύση τους. Γι αυτό και η βανίλια έγινε γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο μετά το 1500. Σταδιακά ωστόσο, η ζήτηση για το εκχύλισμα αυτό, αυξήθηκε σημαντικά γεγονός που ώθησε τη βιομηχανία τροφίμων να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις. Έτσι το 1874, αναπτύχθηκε μια μέθοδος για την εξαγωγή γλυκοσιδίων από τον κορμό ενός είδους πεύκου, που με την κατάλληλη επεξεργασία έκανε την πολυπόθητη γεύση της βανίλιας ευκολότερο απόκτημα.
Η γεύση της βανίλιας μπορούσε ακόμη να παραχθεί από την ευγενόλη, το κυρίαρχο αιθέριο έλαιο του γαρίφαλου. Μάλιστα, η διαδικασία αυτή συνεχίστηκε μέχρι και το 1920 περίπου.
Σήμερα, η γνωστή μας βανιλίνη προέρχεται πλέον από τον πολτό κορμών δένδρων, που μας δίνουν την πρόδρομη χημική ουσία λιγνίνη και το παράγωγο αυτής γουαϊκόλη. Υπάρχουν διάφορες χημικές οδοί για τη σύνθεση βανιλίνης από τη γουαϊκόλη.
Η βανιλίνη βρίσκει εφαρμογή στην παρασκευή γλυκισμάτων, με τη βιομηχανία του παγωτού και της σοκολάτας να χρησιμοποιεί το 75% της παραγόμενης βανιλίνης και ένα μικρότερο ποσοστό να χρησιμοποιείται από την υπόλοιπη βιομηχανία τροφίμων.
Έχει παρόμοια γεύση με την φυσική βανίλια, πολλές φορές πιο έντονη, και η τιμή της είναι προσιτή.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...