Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Μπαχαρικά ( Spices ) > Γκαλάνγκα ρίζα κομμένη ( Galangal root cut ) ( Alpina Officinalis )


Γκαλάνγκα ρίζα κομμένη ( Galangal root cut ) ( Alpina Officinalis )

Γκαλάγκαλ (Galangal)
Το γκαλάγκαλ είναι το ρίζωμα φυτού που ανήκει στην οικογένεια των ζηγγιβεριδών όπως η πιπερόριζα. Η λέξη galangal ή galanga  αναφέρεται σε 4 είδη φυτών που όλα ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Η ρίζα χρησιμοποιείται στην ασιατική κουζίνα και αν και μοιάζει με το τζίντζερ, υπάρχει λίγη ομοιότητα όσον αφορά την γεύση τους.
Όταν είναι νωπή ρίζα, το γκαλάγκαλ έχει πιο δυνατή γεύση από την πιπερόριζα. Στην νοτιοανατολική Ασία ένα μίγμα από γκαλαγκαλ και χυμό λάϊμ πίνεται ως τονωτικό.
Στην αγορά υπάρχει διαθέσιμο σαν ολόκληρη ρίζα, κομμένη ή τριμμένη σε σκόνη.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...