Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Μπαχαρικά ( Spices ) > Άρκευθος καρποί Ευρώπης ( Juniperi fructus tot) ( Juniper Berries )


Άρκευθος καρποί Ευρώπης ( Juniperi fructus tot) ( Juniper Berries )


juniper-berries1Άρκευθος (Juniperus communis) Αειθαλής θάμνος που ανήκει στα φυτά της Ελληνικής χλωρίδος και το συναντούμε συνήθως στα υψηλά όρη.Έχει κορμό πολύκλαδο και φύλλα βελονοειδή και στενά. Οι καρποί του φυτού τα γνωστά κεδρόμηλα, χρησιμεύουν ως διουρητικά, τονωτικά και στομαχικά. Επίσης χρησιμοποιούνται στην μαγειρική ως καρύκευμα που δίνει γεύση στα αλλαντικά , στο χοιρινό κλπ. Η γεύση τους είναι ρητινώδης και προτιμάται στην ποτοποιία για την παραγωγή gin.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...