Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Μπαχαρικά ( Spices ) > Κανέλλα ΑΑ γκρανουλέ Ινδονησίας ( Cinnamon bark AA granules )


Κανέλλα ΑΑ γκρανουλέ Ινδονησίας ( Cinnamon bark AA granules )

cinnamon granules

Κανέλλα
Γνωστό μπαχαρικό από τους βιβλικούς χρόνους, η κανέλλα ήταν ένα από τα συστατικά της ιερής αλοιφής του Μωυσή. Εθεωρείτο μπαχαρικό πολυτελείες, και το πουλούσαν οι έμποροι της Βαβυλώνας. Οι Πορτογάλοι, που κατέλαβαν τη Σρι Λάνκα το 1536, εκμεταλλεύτηκαν τα δέντρα της κανέλλας που ευδοκιμούσαν εκεί. Το 18ο αιώνα οι Ολλανδοί διαδέχθηκαν τους Πορτογάλους και σύντομα εξασφάλισαν το πολύτιμο μονοπώλειο του εμπορίου κανέλλας, που έγινε έτσι περιζήτητη και πανάκριβη στην Ευρώπη. Η κανέλλα είναι ένα αειθαλές δέντρο, που φτάνει σε ύψος τα 9 μέτρα. Ο φλοιός της είναι καστανόχρωμος, τα φύλλα της ωοειδή και σκληρά, τα άνθη της λευκά και οι καρποί της μοιάζουν με τις ελιές. Έχει χωνευτικές ιδιότητες και ανακουφίζει κρυολογήματα και ρευματισμούς. Το αιθέριο έλαιό της είναι ισχυρό αντιμικροβιακό και βοηθά στον πονόδοντο, μια και νεκρώνει το νεύρο, οι ατμοί του εισπνέονται σε λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού. Στη μαγειρική είναι ένα από τα  πιο συνηθισμένα καρυκεύματα, κατάλληλη για πικάντικα φαγητά και γλυκά πιάτα. Δίνει άρωμα στα ψητά κρέατα, σε φαγητά της κατσαρόλας, όπως και σε πολλά γλυκά του κουταλιού ή του φούρνου. Με κανέλα αρωματίζονται κρασιά, ζεστά ποτά, οινοπνευματώδη ή όχι, ακόμα και δροσιστικά ποτά.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...