Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Επεξηγήσεις > Τί είναι αποξηραμένα φρούτα


Τί είναι αποξηραμένα φρούτα

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον των επιστημόνων έχει στραφεί στα αποξηραμένα φρούτα τα οποία ανάλογα με τη μέθοδο ξήρανσης διατηρούν ή όχι τα θρεπτικά συστατικά των αρχικών φρούτων.

Τα αποξηραμένα φρούτα χρησιμοποιούνται συχνά σαν υποκατάστατα των φρέσκων φρούτων στην καθημερινή διατροφή από αρκετούς καταναλωτές για διάφορους λόγους, οι κυριότεροι από αυτούς είναι η συντήρησή τους για πολύ μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, η εύκολη πρόσβαση, οι αυξημένες τιμές των φρέσκων φρούτων αλλά κυρίως η πιο γλυκιά γεύση τους σε σύγκριση με τα φρέσκα.

Σε γενικές γραμμές η διαδικασία της ξήρανσης προκαλεί απώλεια θρεπτικών συστατικών, ενώ αυξάνεται ταυτόχρονα η συγκέντρωση σακχάρων και θερμίδων στα φρούτα. Από την άλλη όμως τα αποξηραμένα φρούτα έχουν πολύ υψηλή συγκέντρωση φυτικών ινών, απαραίτητων για την καλύτερη λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και υψηλές συγκεντρώσεις σε σίδηρο, σελήνιο και κάλιο.

Έρευνες αποκαλύπτουν ότι η αντιοξειδωτική σύνθεση των αποξηραμένων φρούτων προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, εμποδίζοντας την οξείδωση της χοληστερίνης (LDL), συμβάλουν στην πρόληψη της οστεοπόρωσης και βοηθούν στην πέψη των τροφών λόγω των φυτικών ινών, που περιέχουν.

Τα αποξηραμένα φρούτα μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην ζαχαροπλαστική, στην μαγειρική, στο πρωϊνό γεύμα μαζί με τα δημητριακά, αλλά και ως υγιεινό σνακ.

Η εταιρεία μας ( ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ) εισάγει ποικιλία αποξηραμένων φρούτων ( dried fruit ) εμπλουτίζοντας έτσι την γκάμα των προϊόντων της.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...