Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Επεξηγήσεις > Τί είναι αποξηραμένα διακοσμητικά


Τί είναι αποξηραμένα διακοσμητικά

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
Η φύση μας δίνει απλόχερα ιδέες με αυτά που μας προσφέρει, γι αυτό και πολλά από τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στολίδια. Ένας συνδυασμός από αποξηραμένα άνθη και μπαχαρικά κάνουν υπέροχο πρόσθετο σε συσκευασίες δώρων, σε συνθέσεις λουλουδιών, pot pourri, κεριών, σε μπομπονιέρες ή όπου αλλού φανταστεί κανείς. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις με τις δικές μας πρώτες ύλες.

Η εταιρεία Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & Σία ΟΕ διαθέτει αποξηραμένα μπαχαρικά, φρούτα και λουλούδια κατάλληλα για τέτοιες συνθέσεις.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...